ΑΣΜΠΕΤΕ Vol. 3 «Κορμί κι Αλάτι»

Τι καλοκαίρι θα ‘ναι κι αυτό!

Το ετήσιο καλοκαιρινό ΑΣΜΠΕΤΕ Vol.3 «Κορμί κι Αλάτι» πάρτι των Rainbow Seniors που έγινε στις 3/7/2022 στο Shamone Next Door, στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία.
Το μουσικό κομμάτι της βραδιάς άνοιξε η ανερχόμενη και πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια Χάρις Σάββα (Charis Savva) με τις επιτυχίες της «Λένε, Λένε», «Κρυφτό» και «Με όπλο την φωνή σου».
Το κέφι χτύπησε κόκκινο με την Μπέσυ Αργυράκη που με το αστείρευτο μπρίο της ξεσήκωσε και διασκέδασε τα μέλη και τους φίλους του σωματείου μας με τα διαχρονικά της τραγούδια και φυσικά μεταξύ των επιτυχιών της ακούστηκε και το «Κορμί κι Αλάτι» που ήταν και ο επίσημος τίτλος της βραδιάς.
Αξιοσημείωτο «happening» ήταν η «επανένωση» της ομάδας που εκπροσώπησε το 1977 την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Γιουροβίζιον με το κλασικό πλέον «Μάθημα Σολφέζ». Δείτε τη “senior” εκτέλεση πατώντας εδώ.
Μας τίμησαν με την παρουσία τους η συγγραφέας/δημοσιογράφος Έλενα Άκριτα, από την δημαρχία της Αθήνας η Κατερίνα Γκαγκάκη και ο Γιώργος Σταμάτης γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Καταπολέμησης της Φτώχειας του Υπουργείου Εργασίας.
Στο τέλος της βραδιάς όλες/όλοι/όλα στον αποχαιρετισμό τους μας έλεγαν πως πέρασαν αξέχαστα και περιμένουν την πρόσκληση τους για την επόμενη εκδήλωση μας.
Ευχαριστούμε την Μαριάννα Δρατσούνη (Marianna Dratsouni απ’ το Foto-Trexoume.gr) για τις υπέροχες φωτός.
[/et_pb_column]
[/et_pb_column]

Περισσοτερες αξεχαστες στιγμες: